Confidential Energy Client

TEXAS
Overview

Our team was involved from the very beginning of this confidential project, working heavily for several months on preconstruction, which allowed the project to be constructed with very few uncertainties and ultimately led to an extremely successful project on-site. 

This 180,000-sf, seven floor renovation incorporates a number of custom features ranging from wood walls that complement the flooring to large central break rooms with bright-colored accent walls. Since connectivity is key for this Client, video conferencing systems were installed throughout the space, specifically in their telepresence room and large multi-purpose room with operable walls. The project scope also incorporated a large gas control room with full redundancy and capability for expansion. This room along with all other floors tied into a data center which houses sensitive information. To ensure these vital areas were secure and monitored, our team installed a highly custom and very detailed security system throughout the space.